Polyurea, pinnoitusratkaisu kaikille katoille

Mikäli huopakatto vuotaa, ei kannata välittömästi tilata roskalavaa purkujätteelle ja hankkia uutta kallista vesikatetta!

Polyureapinnoite sopii kaikille kattopinnoille, mutta eniten sitä käytetään huopakatoilla, johtuen sen elastisuudesta ja kulutusta kestävästä pinnasta. Huopakatto vuotaa yleensä läpivienneistä ja saumoista, sekä rakenteiden liikuvuuden vuoksi aiheutuneista halkeamista. Koska Polyurealla saadaan aikaiseksi täysin saumaton, elastinen ja vesitiivis pinta, on se tällä hetkellä varmin ja kustannustehokkain tapa korjata vuotava vesikate.

Polyureapinnoituksen etuja

  • erittäin pitkä käyttöikä
  • täysin saumaton, vesitiivis ja kestävä katto
  • ei läpäise vettä tai höyryjä
  • kestää kemikaaleja, esim. hapot, öljyt, emäksiset aineet, suolat ym.
  • nopea kuivuminen
  • iskuja kestävä, elastinen pinta
  • luontoystävällinen, ei sisällä liuotteita
  • voidaan maalata lähes kaikilla RAL-väreillä 2-komponentti Topcoat pinnoitteella
  • ei salli kasvupohjaa sammaleelle ym.

PINNOITAMME BASF MASTERSEAL M689 POLYUREALLA

Basf esite

Muut käyttökohteet

Puhdas polyurea on tiivis ja kulutusta kestävä pinnoite ja se toimii myös vesieristeenä betonille, teräkselle ja monille muille alustoille. Läpivientien juuret, kannakkeiden tartunnat, lattiakaivot ym. rakenteet voidaan ruiskuttaa täysin saumattomaksi kokonaisuudeksi pinnoitteen kanssa. Polyurealla saa tiiviin ja kestävän pinnan lähes kaikkialle.

Käyttökohteita: Porraskäytävät, terassit, uima-altaat, siltojen ja maanalaisten betoni, sekä teräsrakenteiden korroosiosuojaus, kuljetuskalusto, pysäköintitalot ja laiturit, teollisuuden valuma-altaat, siltakannet, tunnelit, erilaiset betonirakenteet, kulkuväylät, parvekkeet, parkkitalot, säiliöt, uima-altaat, jäteveden käsittelylaitokset, lattiat jne.

Vartti,- ja mineriittikaton pesu Asbestipurkutyönä (Uusi laki 1/2016 alk.)

 

Läpivientien ja halkeamien paikkaus sekä muotoilu.  Pohjustus aina Polyurea Primerilla tartunnan takaamiseksi sekä  pinnan tasoitukseen. Ruiskutus puhtaalla polyurealla.  Kattosiltojen, lumiesteiden, lapetikkaiden ym. asennus. Polyurea sopii vedeneristyspinnoitteeksi: huopa,- pelti- ja mineriittikatoille, sekä lukemattomiin muihin kohteisiin. Nopea kuivuminen lyhentää kokonaisurakka-aikaa ratkaisevasti.

Turun Kattopinnoite / Pasalok Oy

Uudenmaantie 17, 20700 Turku

Myynti / työnjohto

Pasi Kujala
0400 010 919
info@turunkattopinnoite.fi

Pyydä kuntokartoitus / tarjous tästä

Oheisella lomakkeella voit lähettää palautetta tai pyytää tarjouksen.
Pyydä tarjous