MINERIITTIKATON PESU, PINNOITUS / MINERIITTIKATON MAALAUS TURKU

Mineriittikaton maalaus

1960-80 -luvulla valmistettu mineriitti on yksi parhaista katemateriaaleista, mutta alkaa jo olla menettänyt suojaavan pintansa ja vedenpitävyytensä.

Useimmiten vanha mineriittikatto voidaan pinnoittaa maalaamalla, mutta kuten kaikessa maalauksessa, tärkeintä on oikein suoritettu pohjatyö.

Katto pestään kuuma-korkeapainepesurilla käyttäen tarkoitukseen kehitettyä Denjet -pesulautasta. Ratkaisevaa pesussa ei ole kova paine, vaan tehokas pesulautanen ja riittävä kuuma vesimäärä, vesi +50- +80 astetta. Pesun jälkeen levitetään kasvustonestoaine, joka takaa että saumoista ja levyjen välistä ei ala uutta kasvustoa. Myös primeria käytetään tarvittaessa.

Maalaus suoritetaan kahteen kertaan korkeapaineruiskulla, ensimmäinen kerros ”imeytetään” puhtaaseen, huokoiseen levyyn n. 10% ohennetulla maalilla. Toinen kerros ruiskutetaan raakana täydellisen pinnan aikaansaamiseksi.

  • Käytämme pääasiassa ISO RUBBER -mineriittikattomaalia, joka on kehitetty huonokuntoisille katoille.
  • Jos mineriittikatto on liian huonokuntoinen maalattavaksi, voidaan se pinnoittaa POLYUREALLA. Hinta on n. 40% kalliimpi, mutta käyttöikä VASTAAVASTI 3-4 kertainen.
  • Henkilökuntamme on koulutettua ja kokenutta, ja teemme kaikki työt aina sovitussa aikataulussa. Erityisesti kiitosta saamme rakennuksen, kasvuston ja asukkaiden omaisuuden suojauksesta sekä huomioonottamisesta, MEILLÄ EI SÄÄSTELLÄ KEVYTPEITTEITÄ EIKÄ SUOJAUSHARSOA.
  • Myönnämme maalatulle mineriittikatolle jopa VIIDEN VUODEN TAKUUN.
  • 01.06.2016 alkaen mineriitti/varttikaton saa pestä vain asbestipurkutyöluvalla
  • TurunKattopinnoite Asbestipurkutyölupa no:

Tiedoksi minereettikaton uusimista / huoltopinnoitusta suunnitteleville:

Asbestin käsittelystä säädetyn lakipäivityksen tultua voimaan 1.1.2016 alkaen aluehallintoviraston (avi) mukaan asbestia sisältävän julkisivupinnoitteen pesu katsotaan asbestipurkutyöksi, joka vaatii asbestipurkuluvan. Julkisivupinnoitteeksi katsotaan myös kuitusementtikatemateriaalit, joita yleisesti kutsutaan myös mineriitti- tai varttikatteiksi. Käytännössä ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee varmistua sisältääkö purettavat (tai pestävät) rakenteet asbestia.

Turun Kattopinnoite / Pasalok Oy

Uudenmaantie 17, 20700 Turku

Myynti / työnjohto

Pasi Kujala
0400 010 919
[email protected]

Pyydä kuntokartoitus / tarjous tästä

Oheisella lomakkeella voit lähettää palautetta tai pyytää tarjouksen.

Pyydä tarjous