Tiilikaton pesu ja -pinnoitus ja tiilikaton maalaus Turku

Monesti tiilikatto näyttää likaiselta ja aikansa eläneeltä, mutta totuus on aivan toinen. Pääsääntöisesti tiilikatto saadaan uutta vastaavaksi seuraavilla toimenpiteillä:

  • Katto pestään kuuma-korkeapainepesurilla käyttäen tarkoitukseen kehitettyä Mosmatic -pesulautasta. Ratkaisevaa pesussa ei ole kova paine, vaan tehokas pesulautanen, ja riittävän kuuma vesimäärä, vesi +50-+80 astetta
  • Pesun jälkeen levitetään kasvustonestoaine, joka takaa että saumoista ja tiilien välistä ei ala uutta kasvustoa. Pesun jälkeen tiilikatto voidaan suojata värittömällä tai värillisellä Hydroblock-pinnoitteella.
  • Viimeistellymmän ulkonäön antaa tiilikaton maalaus, se suoritetaan kahteen kertaan korkeapaineruiskulla, ensimmäinen kerros ”imeytetään” puhtaaseen, huokoiseen levyyn n.10% ohennetulla maalilla. Toinen kerros ruiskutetaan raakana täydellisen pinnan aikaansaamiseksi.
  • Käytämme pääasiassa Isonit-tiilikattomaalia, joka on kehitetty huonokuntoiselle tiilelle.
  • Jos tiilikatto on liian huonokuntoinen maalattavaksi, voidaan se pinnoittaa ELAPROOF PINNOITTEELLA. 
Henkilökuntamme on koulutettua ja kokenutta, ja teemme kaikki työt aina sovitussa aikataulussa. Erityisesti kiitosta saamme rakennuksen, kasvuston ja asukkaiden omaisuuden suojauksesta sekä huomioonottamisesta, MEILLÄ EI SÄÄSTELLÄ KEVYTPEITTEITÄ EIKÄ SUOJAUSHARSOA.

Myönnämme pinnoitetulle tiilikatolle jopa VIIDEN VUODEN TAKUUN.

Turun Kattopinnoite / Pasalok Oy

Uudenmaantie 17, 20700 Turku

Myynti / työnjohto

Pasi Kujala
0400 010 919
[email protected]

Pyydä kuntokartoitus / tarjous tästä

Oheisella lomakkeella voit lähettää palautetta tai pyytää tarjouksen.

Pyydä tarjous