Peltikaton pesu ja huoltomaalaus

Peltikattoa ei enää tarvitse uusia kovalla hinnalla, jos rakenteet ovat kunnossa, voidaan se aina pinnoittaa joko maalaamalla tai esim. ELAPROOF VESIERISTYS PINNOITTEELLA.

Kun peltikatto vuotaa, useimmiten sitä paikkaillaan sieltä täältä erilaisilla massoilla ja teipeillä, nyt sen voi unohtaa. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi pitää huomioida monia eri asioita: peltimateriaalin kunto, pinnoituksen ja sinkityksen kunto, miten esikäsitellä ennen ja jälkeen pesun ja tietenkin oikean maalin valinta ja oikein suoritettu maalaus olosuhteet huomioiden.

Peltikatto pestään kuumakorkeapainepesulla riittävällä paineella ja vesimäärällä, myös pesuainetta käytetään tarvittaessa.

  • ruostuneet kohdat puhdistetaan mekaanisesti, ja pohjustetaan esim. Rostex Super ruosteenestoaineella
  • rajaukset ja kantit tehdään aina sivellintyönä
  • peltikatto maalataan yleensä kahteen kertaan
  • Käytämme ainostaan parhaita, hyväksi todettuja maaleja ja pinnoitteita kuten ELAPROOF, INDURUST, NOXYDE, PORADUR, TEKNOS, TIKKURILA

Peltikaton pinnoitus –    ELAPROOF

Vuotava ja huonokuntoinenkin peltikatto voidaan lähes aina pelastaa ELAPROOF pinnoituksella, jopa 50% edullisemmin kuin perinteinen kattoremontti.

  • Ei purkutöitä
  • 100% vedeneristys jopa 10 vuoden takuulla
Henkilökuntamme on koulutettua ja kokenutta, ja teemme kaikki työt aina sovitussa aikataulussa. Erityisesti kiitosta saamme rakennuksen, kasvuston ja asukkaiden omaisuuden suojauksesta sekä huomioonottamisesta, MEILLÄ EI SÄÄSTELLÄ KEVYTPEITTEITÄ EIKÄ SUOJAUSHARSOA.

Myönnämme pinnoitetulle peltikatolle jopa VIIDEN VUODEN TAKUUN.

Turun Kattopinnoite / Pasalok Oy

Uudenmaantie 17, 20700 Turku

Myynti / työnjohto

Pasi Kujala
0400 010 919
[email protected]

Pyydä kuntokartoitus / tarjous tästä

Oheisella lomakkeella voit lähettää palautetta tai pyytää tarjouksen.

Pyydä tarjous